Parkwoningen:
Tellus

Uitverkocht: 7 Tellus-woningen

Op een van de mooiste plekjes op het schiereiland van Havenkade verrijst het deelproject Tellus: 7 royale hoek- en rijwoningen. Tellus is latijn voor aarde en tevens de naam van de Romeinse beschermgodin van de aardbodem. De naam verwijst naar het agro-industriële verleden van deze locatie. Het architectonisch gevelontwerp met strakke lijnen is een knipoog naar de graanpakhuizen van vroeger.

Kindvriendelijk  

Die stoere industriële look gaat straks gepaard met een haast idyllische rust. Aan de voorzijde grenzen de Tellus-woningen aan een park met gazons, bomen en bankjes. Tussen de bomen door kijk je uit op het water. Kinderen kunnen hier veilig spelen, want deze groene zone is volledig vrij van autoverkeer.

Recreatie en stadsvertier

Liefhebbers van watersport en recreatievaart komen hier volledig aan hun trekken. De jachthaven van WSV Dronten ligt letterlijk om de hoek. Ook voor stedelijke genieters zijn de Tellus-woningen een geweldige uitvalsbasis. Het centrum van Dronten ligt op loopafstand, waardoor stadsvertier en cultuur nooit ver weg zijn. 

Duurzame warmte

De parkwoningen zijn gasloos en uitgerust met een duurzaam warmtesysteem. Met een individuele warmtepomp wordt warmte opgepompt uit een eigen bron naast de woning. Het zorgt voor warm water en verwarmt of koelt de woning via vloerverwarming. Zo genieten bewoners altijd van een aangename temperatuur in huis.

Volop leefruimte 

Met een woonoppervlakte van ongeveer 127 vierkante meter zijn de parkwoningen voor stedelijke begrippen verrassend ruim. Ze beschikken standaard over drie slaapkamers, met een zolderverdieping die dankzij rechte wanden ruimte biedt voor nog eens twee slaapkamers. Wie nog meer leefruimte wil, kan kiezen voor een uitbouw van 1,20 meter op de begane grond. De woningen hebben zonnige achtertuinen op het oosten, dus ’s ochtends licht en zonnig en naarmate de dag vordert wat koeler en schaduwrijker. Aan de achterzijde van de woningen is ook voldoende parkeergelegenheid.

[IAK_3]

Plattegronden

Bouwnummer: T75 & T81

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Bouwnummers: T76 t/m T80

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Uitbouw 1.2 meter

Bouwnummers: T75 t/m T81

Eerste verdieping

image

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in