Twee-onder-een-kapwoningen:
Demeter

Aan de slingerende laan met aan weerszijden groene, volwassen bomen liggen de veertien twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning van het woningtype Demeter. 

Ben jij op zoek naar een woning met genoeg ruimte voor het hele gezin? Kies dan voor woningtype Demeter. Alle woningen beschikken over een woningoppervlakte vanaf 147 m², drie slaapkamers, een indelingsvrije zolder en een tuin met een houten berging. 

Duurzaam wonen
Kies je voor een van deze nieuwbouwwoningen? Dan krijg je een duurzame en gasloze woning. De woningen zijn uitgerust met een duurzaam warmtesysteem. Het systeem zorgt voor warm water en verwarmt of koelt jouw woning via vloerverwarming. De warmte wordt met een individuele warmtepomp opgepompt uit een eigen bron naast de woning. Als koper heb je twee mogelijkheden; de warmtepomp direct overnemen of leasen. 

Nu in verkoop
Kies jij voor de vrijstaande woning? Of zie jij jezelf al wonen in de twee-onder-een-kapwoning. Hieronder kun je alle Demeter-woningen met de daarbij behorende prijzen en kaveloppervlaktes bekijken. 

Interesse?
Wil jij een optie op een beschikbare woning? Of je aanmelden als reserve kandidaat voor een huis dat al onder optie staat?  Neem dan contact op met de makelaar.


Kies je woning

× Havenkade interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

image

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in