Appartementen:
De Silo

Uitverkocht!

Aan het eind van de zuidelijk gelegen kade, tegenover de jachthaven verrijst De Silo. Dit duurzame en gasloze appartementengebouw telt straks 34 koopappartementen in verschillende soorten en maten.

De appartementen komen in dertien woningtypes, variërend in woningoppervlakte van 100 tot 200 m². Zo telt de begane grond drie zogeheten split-level-appartementen. Deze woningen hebben twee woonlagen die een halve verdiepingshoogte ten opzichte van elkaar verspringen. Elk split-level-appartement beschikt aan de voorkant over een eigen terras. 

Parkeren
Alle appartementen beschikken over minimaal een eigen parkeerplek. Enkele appartementen hebben zelfs plek voor twee auto's.

Wonen met een droomuitzicht

Welk appartement je van De Silo ook kiest, je kijkt uit op de kade, het water en de jachthaven. Alle appartementen hebben de woonkamer en het balkon gericht op op het zuiden. Hierdoor heb je naast een fantastisch uitzicht ook nog eens een gunstige zonligging.
In de video hiernaast, zie je wat het uitzicht is vanaf welke hoogte. 

Het woongebouw is uitgerust met een collectief warmtesysteem, maar wel met een eigen warmtepomp met topkoeling voor elk appartement. Hiervoor sluit je als koper een individuele lease-overeenkomst met de warmteleverancier af.

foto

Bekijk in de video hier boven het uitzicht per verdieping

Alle woningen van De Silo zijn uitverkocht

image

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in