Appartementen:
De Silo

Aan het eind van de zuidelijk gelegen kade, tegenover de jachthaven verrijst De Silo. Dit duurzame en gasloze appartementengebouw telt straks 34 koopappartementen in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen uit de volgende appartementstypen:  

  • Split-level appartementen
  • Comfortabele appartementen 
  • Royale appartementen 

De prijzen van de appartementen van De Silo zijn vanaf €330.000,- v.o.n.

Split-level appartementen 

Dit appartementstype heeft een woonoppervlakte van meer dan 200 m2 verspreid over verschillende woonlagen. Dit is de ideale woning als je nét even wat anders wilt wonen of wanneer je werk wilt combineren met wonen. Wil jij buitengewoon wonen?

Op de begane grond komen drie appartementen met een split-levelindeling. Dat betekent dat je een appartement met meerdere woonlagen hebt. Zo beschik je op de onderste woonlaag, het zogenoemde souterrain, over een royale kamer met een terras aan de kade. Deze ruimte kun je indelen als woonkamer, hobbyruimte of zelfs als winkel of kantoor. 

De tweede woonlaag is de begane grond. Hier vind je de entree, een aparte wc, de keuken, twee slaapkamers, de badkamer en een ruimte met de warmtepomp en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Via de trap wandel je naar de derde woonlaag, deze split-levelverdieping heeft een open woonkamer met een eigen balkon. 


Comfortabele appartementen 

Het woongebouw De Silo telt 21 comfortabele appartementen. Deze woningen beschikken over twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een apart toilet, de badkamer, een balkon en een ruimte met de warmtepomp en aansluitingen voor de wasmachine en droger. 

Zoek jij een appartement dat is voorzien van alle gemakken? Dan is een comfortabel appartement misschien wel iets voor jou. Met een woonoppervlakte vanaf 100 m2 zijn ze ontzettend ruim. Daarnaast zijn ze voorzien van alle gemakken en comfort.

Royale appartementen 

Zoek jij het liever hogerop? Kies dan voor een royaal appartement in 'de toren van De Silo', zo worden de bovenste vijf woonlagen ook wel genoemd. Hier bevinden zich in totaal tien royale appartementen. Elk appartement heeft drie slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een toilet, badkamer en natuurlijk een balkon met het beste uitzicht over het water.

Niet alle royale appartementen zijn hetzelfde, zo hebben enkele woningen een inloopkast en/ of een extra bergruimte met daarin de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Maar daarentegen hebben de andere appartementen weer ruimere slaapkamers. Welke je ook kiest, met een woonoppervlakte tot bijna 190 m2 bieden ze veel ruimte en indelingsvrijheid. Kan het mooier?

Plattegronden

Begane grond

Souterrain

Splitlevel

Silo 1.3 + 3.3

Silo 5.1 tm 9.1

* Deze plattegronden zijn nog onder voorbehoud, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. *

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in