Veelgestelde vragen - Havenkade Dronten

Veelgestelde vragen

In Dronten. Pal aan het water en dicht bij het centrum. In het centrum vind je allerlei leuke restaurants en winkels. Lees hier meer over de locatie.

In totaal worden er 146 woningen gerealiseerd, waarvan 31 huurwoningen en 53 appartementen en 62 grondgebonden koopwoningen.

De eerste woningen van Havenkade Dronten zijn sinds september 2020 in verkoop, dit zijn 34 appartementen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Sinds begin december zijn de 7 parkwoningen van Tellus in verkoop. Wanneer je je inschrijft, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de start verkoop en de inschrijving voor de woningen.

De bouw van de woningen zal gefaseerd plaatsvinden. Zodra er 70% van de woningen in een fase is verkocht, kan de start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen 6 maanden starten.

Je kunt de verkoopprijzen zien van de woningen die nu in verkoop zijn. Dit zie je door op een bouwnummer te klikken in de interactieve kaart op de homepagina. Of door naar de pagina downloads te gaan en de prijslijsten per woningtype te bekijken.

Duurzaam en energiezuinig bouwen staat hoog in het vaandel bij Van Wijnen. Zowel in de bouwfase als in de woonfase. Er wordt bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen rekening gehouden met duurzame materialen. Daarnaast hanteert Van Wijnen de geldende regelgeving met betrekking tot energiezuinigheid en duurzaamheid.

De appartementen en kadewoningen worden op een collectief warmtesysteem aangesloten. De 3 woningtypen Demeter, Neptunus en Libera krijgen een individueel warmtesysteem. Alle warmtesystemen vallen onder een ESCO (Energy Service Company).

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd. De bouwtijd voor een appartement is in de meeste gevallen langer dan voor een grondgebonden woning.

Het afwerkingsniveau is per woningtype verschillend. Standaard wordt er geen keuken geleverd in de woning. De badkamer en het toilet zijn volledig afgewerkt met tegels en sanitair. Van Wijnen biedt je een volledig afwerkingspakket aan, waardoor je jouw woning of appartement volledig verhuisklaar kunt afnemen.

VSO makelaars en TOPZORG makelaars zijn de makelaars van Havenkade. Daarnaast kun je ook terecht bij de verkoopmanager van Van Wijnen. Beide makelaars en de verkoopmanager staan voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in Havenkade. 

VSO makelaars
De Bolder 2, 8251 KC Dronten
0321 – 318 318
info@vsomakelaars.nl
vsomakelaars.nl

TOPZORG makelaars
De Bolder 2, 8251 KC Dronten
088 – 3 190 190
info@topzorgmakelaars.nl
topzorgmakelaars.nl

Verkoopmanager Van Wijnen
Simone Hoekstra

K.R. Poststraat 101
8441 EN Heerenveen
06 22 92 77 33
s.hoekstra@vanwijnen.nl

Daarnaast krijg je na de aankoop een woonconsulent toegewezen, die je gedurende de gehele bouwperiode zal begeleiden en aan wie je al jouw vragen en opmerkingen kwijt kunt.

Via onderstaande link kun je je inschrijven voor het Woondossier.
wonenaanhavenkade.nl/interesse

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in