24-02-2021

Alternatieve plattegronden voor De Silo

Wist je al dat je veel indelingsvrijheid hebt bij een appartement van De Silo? Je kunt de woning verder laten aanpassen naar jouw woonwensen. Voor de appartementen S27, S29 en S31 zijn er alternatieve plattegronden gemaakt die een alternatieve indeling laten zien. Deze nieuwe opties zie je aan de hand van de rode aanpassingen. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hier de plattegronden op een groot formaat.


Andere keukenopstelling

Op deze plattegrond zie je hoe de opstelling van de keuken net wat anders indeelt. Zo maak je van een kookeiland zo een vaste keuken met meer bewegingsruimte. Dan kan je overal net wat makkelijker bij, zelfs met een rollator of rolstoel.

 

 

 


 

 

Een tweede badkamer

Of je vaak de kleinkinderen te logeren hebt of droomt van een luxe badkamer met bad, dan is deze alternatieve indeling misschien wel iets voor jou. Je kunt namelijk niet alleen de indeling van de huidige badkamer en de deur van het separate toilet aanpassen, maar ook de berging om laten bouwen tot een tweede badkamer. Hier heb je plek voor een ligbad, een toilet, wastafel en een douche.
 

 

 

 

 

Gooi het roer om

In de appartementen S27, S29 en S31 kun je het roer flink omgooien. In deze alternatieve indeling zie je dat de werkkamer en de slaapkamer zijn samengetrokken met als resultaat: een hele royale slaapkamer. Wil je nog meer comfort? Je kunt hier een grote badkamer en-suite laten plaatsen. Ook heb je de mogelijkheid om de berging achter de keuken iets anders in te delen waardoor je hier ruimte hebt voor een werkkamer en zo een andere keukenopstelling krijgt. Daarnaast zie je de aanpassingsmogelijkheden in de gang en in de reguliere badkamer.


 

 

 

 

 

Een andere gang van zaken

Vind jij een ruimere looproute belangrijk? Dan kun je ervoor kiezen om de gang wat te verruimen. Ook zie je op deze plattegrond hoe de keukenindeling er uit kan komen te zien als je kiest voor de werkkamer achter de keuken. Daarnaast zie je een alternatieve indeling van de standaard badkamer en de optionele badkamer.


 

 

 

 

Werkkamer achter de keuken

Wanneer je liever één gelijke wand achter de keuken wilt, kun je de werkkamer en de bergruimte achter de keuken op een gelijk niveau laten plaatsen. Hierdoor lijkt de keuken heel strak. Ook zie je op deze plattegrond hoe de gang nog ruimer gemaakt kan worden door het verplaatsen van de wand naar de woonkamer. De gang krijgt hierdoor nog meer loopruimte.

Bekijk hier de plattegronden in het groot.

 

 

 

 


Interesse? Dit is je kans!
Ben jij benieuwd hoe een appartement van De Silo qua indeling en inrichting mooi aan kans sluiten op jouw woonwensen? Dan is dit je kans: wanneer je een appartement koopt, kun je nu een wooncheque krijgen voor twee uur gratis advies van een binnenhuisarchitect.

Spreekt zo’n alternatieve indeling van S27, S29 en S31 jou aan? Of ben jij juist benieuwd naar de indelingsmogelijkheden van een van de andere appartementen? Ga dan in gesprek met Helma Timmer – Jaarsma, nieuwbouwadviseur bij VSO Makelaars & Taxateurs door te mailen naar h.timmer@vsomakelaars.nl of te bellen op het nummer 06 82 21 26 61.