Havenkade Dronten | Informatie

Informatie

Heb je een nieuwbouwwoning op het oog en ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij de aankoop van jouw droomhuis? Of wil je je graag vrijblijvend informeren over het kopen van een woning bij Van Wijnen, ontwikkelaar van Havenkade Dronten? Heel begrijpelijk: bij een nieuwbouwwoning gaat de aankoop anders in zijn werk dan bij een bestaand huis. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk en kun je je huis op verschillende manieren financieren. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees hier meer informatie over de nieuwbouwwoningen van Van Wijnen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Havenkade Dronten, Van Wijnen of het kopen van een nieuwbouwwoning? Bij Veelgestelde vragen vind je antwoorden.

Bekijk veelgestelde vragen

Financiering van een nieuwbouwwoning:
alle mogelijkheden op een rijtje

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is meer mogelijk dan je denkt. Samen met partner Rabobank Flevoland zet Van Wijnen de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Meer informatie

Een nieuwbouwhuis kopen:
handig stappenplan

Ben je benieuwd naar hoe het kopen van een nieuwbouwwoning bij Van Wijnen in zijn werk gaat? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje: van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

Bekijk stappenplan

De woonconsulent van Van Wijnen

Bij Van Wijnen heb je altijd een vast aanspreekpunt voor alle vragen rond de afwerking en oplevering van je nieuwbouwwoning: de woonconsulent. Zo sta je er na de aankoop van je nieuwe huis niet alleen voor.

Lees meer over de woonconsulent

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in