Blijf op de hoogte van Havenkade Dronten

Maak hier een online woondossier aan

Nieuwbouwhuis kopen
in Dronten

Een gloednieuwe woonbuurt op een spectaculaire plek in Dronten, dat is Havenkade. Je woont hier namelijk op een waterrijk plekje dicht bij het winkelcentrum. In totaal komen hier 146 gevarieerde nieuwbouwwoningen waarvan de eerste huizen al klaar zijn. Daarnaast zijn de eerste koopwoningen uitverkocht, deze worden momenteel gebouwd.  

Wil jij wonen met een droomuitzicht? Na het succes van de eerste fase komt er nieuw woningaanbod aan Havenkade. Dit jaar gaan de volgende woningen in verkoop: appartementen van het type Ceres en eengezinswoningen van het type Tellus. Beide woningen liggen pal aan de kade en aan het water. Wil jij op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod van Havenkade? Maak dan een online woondossier aan en ontvang automatisch de nieuwsbrief.

Foto

Deze woningen gaan nog in verkoop

Aan Havenkade Dronten gaan nog de appartementen type Cerus, kadewoningen type Tellus en de watervilla's in verkoop. Hierboven zie je waar alle woningen komen te liggen. Waar gooi jij je anker uit?


Jouw thuishaven
in Havenkade

Dronten ligt midden in de Flevopolder en biedt alles wat je van een middelgrote stad mag verwachten: van winkels en onderwijs tot gezellige terrasjes en mooie bossen. Vanuit je nieuwbouwwoning aan Havenkade Dronten zijn de voorzieningen heel dichtbij.

Meer over de locatie
Havenkade Dronten | De ideale thuishaven

“De ideale thuishaven
voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.”

Havenkade Dronten | De ideale thuishaven

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in