Nu in verkoop: De Silo en Demeter.

Schrijf je hier in

Nieuwbouwhuis kopen
in Dronten

Prachtig uitkijken over de bootjes van de jachthaven en het water, dat doe je aan de Havenkade in Dronten. Op deze droomlocatie verrijst straks nieuwbouwproject Havenkade. Hier komen in totaal 115 duurzame en gasloze koopwoningen in verschillende smaken en kleuren. Van appartementen tot rijwoningen en vrijstaande woningen, hier is voor elk wat wils. Welk nieuwbouwhuis je ook kiest, aan de Havenkade woon je heerlijk aan het water en op loopafstand van het centrum van Dronten. 

Nu in verkoop: 49 nieuwbouwwoningen

De eerste fase van Havenkade is nu in verkoop. Deze fase telt 14 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand huis van woningtype Demeter en 34 royale appartementen van De Silo. 

De Silo
Wanneer je klikt op een appartement in de afbeelding hieronder ontdek je alle woningdetails.

Ga hier naar De Silo

Demeter
Bekijk hieronder waar de Demeter-woningen liggen. In welke gezinswoning leg jij aan? 

Bekijk Demeter

Waar gooi jij
je anker uit?

Als eerste gaan de royale appartementen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning verkoop. Maar welk huis je ook kiest, je woont op een prachtig plekje. Zo liggen de appartementen pal aan de haven en kijk je vanaf elk balkon ook uit op het kabbelende water. De twee-onder-een-kapwoningen en het vrijstaand huis liggen iets rustiger en groener, maar toch op steenworp afstand van de kade een groen park. Welk huis wordt jouw thuishaven? 

Bekijk het woningaanbod

Kies je woning

× Havenkade interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Havenkade Dronten | De ideale thuishaven

“Tussen de bomen door kijk je uit op het water. De kinderen hebben het voor het kiezen: spelen in het groene park voor de deur of in de ruime achtertuin.”

Jouw thuishaven
in Havenkade

Dronten ligt midden in de Flevopolder en biedt alles wat je van een middelgrote stad mag verwachten: van winkels en onderwijs tot gezellige terrasjes en mooie bossen. Havenkade Dronten is daarmee de ideale thuishaven voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.

Meer over de locatie
Havenkade Dronten | De ideale thuishaven

“De ideale thuishaven
voor wie houdt van water,
natuur en stads gemak.”

Havenkade Dronten | De ideale thuishaven

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je
woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Schrijf je in